Algemene Voorwaarden

Onze voorwaarden: GEEN KLEINE LETTERTJES  en GEEN VERPLICHTINGEN in welke vorm dan ook…

1:    Een overeenkomst met Monto bleu BV

De uitgever van deze website is Monto bleu BV te Antwerpen. Het is dus mogelijk dat u deze naam tegenkomt bij uw betaling. (Onze volledige juridische gegevens vindt u overigens onderaan deze pagina).

2:    Geen opzegging nodig / geen automatische verlenging

Geen kleine lettertjes, geen dwingende voorwaarden. Zo’n 5 weken voor het verstrijken van de lopende periode, ontvangt u van ons per e-mail een verzoek of u uw vermelding wenst te behouden. DOET U NIETS, dan wordt uw vermelding aan het eind van de lopende periode automatisch verwijderd.

3:     Veilige online betaling

Om betalingen in een betrouwbare omgeving af te kunnen handelen maakt de website gebruik van de gerenommeerde Payment Service Provider “Mollie b.v.”. Binnen deze professionele betaalomgeving kunt u zelf kiezen welke betaalmethode u wenst te gebruiken; Bancontact Mister Cash, Creditcard of Paypal. Het is dus mogelijk dat u de gegevens van de Payment Service Provider Mollie terugvindt bij de uiteindelijke afschrijving in uw bankomgeving.

4:     Misbruik, intellectueel eigendom en aansprakelijkheid

De uitgever van de website gaat er vanuit dat de door de gebruikers aan de website toegevoegde content (zowel tekstueel als grafisch) geen (intellectuele eigendoms-)rechten bevatten welke de gebruiker verbieden deze content op dit platform te gebruiken. De uitgever kan derhalve geen enkele aansprakelijkheid accepteren voor het gebruik van dit materiaal op de website. De verantwoordelijkheid van gebruik van deze geplaatste content blijft te allen tijde bij de plaatser / gebruiker.

5:     Kwetsende en/of discriminerende content

De gebruiker zal geen kwetsende, beledigende, provocerende of discriminerende teksten of beeldmateriaal plaatsen. Uitgever behoudt zich het recht voor, om zonder overleg content te verwijderen indien deze van mening is dat dit indruist tegen deze regel en uitgever is tevens gerechtigd om het account zonder voorafgaand overleg te deactiveren of zelfs te verwijderen.

Wij behouden ons ten allentijde het recht om publicaties te weigeren, aan te passen of te verwijderen.

LEGAL:

Tandartsen.be is onderdeel van:
Monto bleu BV
Heidebergstraat 14
3120 Tremelo

BTW-Nummer: BE0543842970