Tandarts van wacht in Evere

Heb je ooit dringend tandheelkundige hulp nodig gehad tijdens het weekend, op een zondag of op een feestdag? Weten hoe je een tandarts van wacht in Evere kunt bereiken, kan het verschil maken. In deze gids leggen we uit wat de wachtdienst inhoudt en hoe je contact kunt opnemen met een tandarts van wacht in Evere.

In geval van spoedgevallen tijdens weekends, zondagen en feest- en brugdagen, kun je de officiële tandarts wachtdienst bereiken op onderstaand nummer.


Wachtdienst Tandarts
0903 39969 (klik om te bellen)
In geval van nood bel steeds 112
Een oproep kost €1,50 per minuut.
De wachtdienst is bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur.
Zorg ervoor dat je deze informatie bij de hand houdt, voor meer informatie kun je de officiële website raadplegen: https://tandarts.be/wachtdienst

Daarnaast zijn er specifieke wachtdiensten voor orthodontie en parodontologie.

Wachtdienst orthodontie
070 22 20 88 (klik om te bellen)

De oproep kost €0,30 per minuut.
De dienst is bereikbaar op zaterdag, zon- en feestdagen van 10u00 tot 12u00.

Wachtdienst parodontologie

070 22 21 25 (klik om te bellen)

De oproep kost €0,30 per minuut.
Deze wachtdienst is bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen van 10u00 tot 12u00 en van 16u00 tot 18u00.

Wat is een tandarts van wacht en wanneer heb je deze nodig?

Een tandarts van wacht is een tandarts die beschikbaar is voor noodgevallen buiten de normale praktijkuren. Of je nu een ernstige tandpijn hebt, een gebroken tand of een andere dringende tandheelkundige zorg nodig hebt, de tandarts van wacht in Evere staat klaar om je te helpen.

Tandpijn kan onverwachts en op de meest ongelegen momenten optreden. Het is dan geruststellend te weten dat er in Evere een dienst is die zorgt dat er altijd een tandarts beschikbaar is voor spoedeisende hulp. Denk hierbij aan acute pijn, uitgevallen vullingen, gebroken tanden of een ontsteking.

Hoe vind je een tandarts van wacht in Evere?

Het vinden van een tandarts van wacht in Evere hoeft geen stressvolle ervaring te zijn. Met onze uitgebreide directory van tandartsen in Evere, kun je gemakkelijk de juiste professionele hulp vinden die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Wil je uitgebreider rond jouw regio zoeken, dan kan je ook naar een tandarts van wacht in Brussels hoofdstedelijk gewest zoeken.

Wat kun je verwachten bij de tandarts van wacht?

Een bezoek aan de tandarts van wacht in Evere verloopt net zoals een regulier tandartsbezoek. Bij aankomst zal de tandarts je vragen stellen over je klachten en een onderzoek uitvoeren. Op basis van zijn bevindingen zal hij een passende behandeling voorstellen.

Als je pijn hebt, zal de tandarts eerst proberen om deze te verlichten. Dit kan bijvoorbeeld met een tijdelijke vulling of een antibioticakuur. In sommige gevallen is een vervolgafspraak nodig voor een definitieve behandeling.

De rol van preventie

Hoewel de tandarts van wacht in Evere een belangrijke rol speelt bij het verlenen van spoedeisende hulp, is voorkomen altijd beter dan genezen. Regelmatige controles bij je vaste tandarts in Evere en een goede mondhygiëne kunnen veel problemen voorkomen. Het is aanbevolen om minstens twee keer per jaar op controle te gaan.

Jouw gids in de wereld van tandheelkundige zorg

Het begrijpen van de tandheelkundige zorg, waaronder de diensten van de tandarts van wacht, kan overweldigend zijn. Maar met de juiste informatie en gids, kun je zorgeloos navigeren door de wereld van tandheelkundige zorg in Evere. Vergeet niet, in geval van spoedeisende tandheelkundige zorg, de tandarts van wacht is er om je te helpen.

Hieronder vind je alvast tandartsen in de buurt van Evere

Cabinet dentaire Bordet
Jules Bordetlaan 72, 1140 Evere
Craninx Nadine
Cicerolaan 19, 1140 Evere
De Niet Nathalie
Oud-Strijderslaan 91/5, 1140 Evere
dentiste caucheteur
Henry Dunantlaan 56/4, 1140 Evere
Dentius BVBA - Evere
Gen�vestraat 10/B202, 1140 Evere
Ha Hoang-Thai
Optimismelaan 96/B010, 1140 Evere